02 de gener 2007

El PSOE afirma que el procés "està trencat perquè així ho ha volgut ETA"
El secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, ha afirmat que el Govern pretén buscar amb totes les forces polítiques "el camí" pel qual s'ha de "transitar" per acabar amb el terrorisme, després que el procés de pau hagi quedat "trencat" per ETA amb l'atemptat de dissabte passat.
Rubalcaba: "ETA ha trencat, liquidat i acabat el procés de pau"
"ETA ha sigut qui ha trencat, ha liquidat i ha acabat el procés de pau --ha emfatitzat--. Una vegada aclarit això, seria fantàstic que ens poséssim a treballar junts per posar fi a la violència a Espanya".

Em sembla que no es pot dir això. El procés de pau és exactament això: un procés. Tots els processos tenen alts i baixos i aquest també. No es pot dir que amb violència no hi ha diàleg, perquè aleshores mai no es podria parlar amb ETA, perquè sempre han estat violents. Aquesta és una postura demagògica que no ajuda a ningú. Dialoguem, si us plau, fem-ho. Fem-ho ara per tots aquells que encara no hem mort accidentalment en un atemptat d'ETA. Dialoguem i deixem-nos de collonades.
La via del diàleg i la negociació
En una entrevista a Catalunya Ràdio, Azkarraga s'ha mostrat convençut que "la via del diàleg i la negociació" és "l'única sortida que té aquest país per acabar amb la violència".

Almenys no sóc la única que ho pensa.