28 de gener 2007

Montilla: “El Govern de Madrid no vindrà a negociar l’Estatut amb Coalició Canària”
Montilla vol que el nou organisme "ajudi el Govern" amb la creació d'una eina "que no seria per fiscalitzar sinó per discutir i dialogar".

En Montilla què vol? Jo voldria tenir a CiU al costat per explicar-me què carai van pactar amb el ZP el gener de fa un any per crear aquest Estatut que ara se suposa que, entre tots, hem de desplegar.
CiU no participará en la "farsa" del consejo del Estatut si se la excluye de las comisiones bilaterales
El portavoz parlamentario de CiU, Felip Puig, ha anunciado que la federación nacionalista no participará en la "farsa" del consejo catalán para el despliegue del Estatut, propuesto por el gobierno de la Generalitat, si en cambio se la excluye de las comisiones bilaterales Estado-Generalitat.

A veure, l'Estatut diu que s'ha de reunir la Generalitat amb el govern espanyol, i ara per ara CiU no està al govern català, sinó a l'oposició. Em sembla que fins que no assumeixin la seva posició dins el Parlament no entendran res de res del que passa al seu voltant, perquè les coses els passen per estar a l'oposició i ells s'ho miren des del punt de vista del govern, que van estar okupant durant 23 anys i ara els n'han desallotjat.