26 de febrer 2007

El PP veu "brillant" l'acte de Madrid
El PP es va mostrar ahir exultant per la manifestació de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), en contra de la reducció de pena per a l'etarra Iñaki De Juana Chaos, a la qual es va sumar. En la marxa, milers de persones van exigir la "veritat" de l'11-M i hi van abundar els insults al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

Certament és brillant un acte en el que abunden els insults contra el president del Govern. I això ho diu el president del PP, que és el líder de la oposició...
I també trobo curiós que digui que és brillant quan demanaven, els manifestants, la veritat sobre l'11 M... Però si els únics que es neguen a veure la veritat són els mateixos del PP.
Ja té raó en mai9 quan diu que el PP és un Partit Patètic, i jo també estic amb ell quan diu que li agradaria que fos un partit decent.

foixblog: Entre Zapatero y Rajoy, el mal menor
Los españoles podrían copiar a los italianos y entre un Zapatero desconcertante y un Rajoy abandonado a los desvaríos de la derecha radical, podrían optar por el mal menor y dar la victoria a los socialistas.

També té raó en Foix: en Rajoy desvarieja.

Rajoy reclama el suport dels socialistes ara "defraudats"
Mariano Rajoy va fer una crida ahir al PP perquè es "posi les piles" per "tornar a Espanya la sensatesa" i defensar una "nació en positiu". El líder dels populars va obrir el seu projecte als socialistes "defraudats" amb José Luis Rodríguez Zapatero, convençut que la "immensa majoria" dels militants del PSOE desconfien del seu líder i critiquen la seva gestió al capdavant del Govern.

I a sobre, el mateix Rajoy, vol tornar a una Espanya sensata i defensa una nació en positiu... però que no ho veu que no té cap sentit dir que és brillant insultar al president del govern i després defensar una Espanya sensata i una nació en positiu?