17 de març 2007

Ciutadans reobrirà la pugna lingüística per sumar vots
Quinze dies abans, en el ple celebrat l'1 de març, Rivera va transmetre un missatge idèntic. En aquest cas, a l'interpel.lar el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, sobre la necessitat d'adoptar "mesures per afavorir la relació dels ciutadans amb l'Administració en les dues llengües oficials", el president del C-PC va instar el PSC a "canviar la via que està utilitzant ERC obertament".

Front comú de Catalunya, el País Basc i Galícia per les llengües pròpies
Els tres governs autonòmics demanen en el protocol --que se- rà traslladat aviat al ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla-- que l'Estat implanti l'ús de les altres llengües oficials a banda del castellà en l'àmbit de les seves pròpies institucions, sobretot al Congrés i el Senat, a l'Administració de Justícia, a les societats estatals i a les empreses de serveis públics, com ara Correus i Renfe, i que garanteixi l'ús adequat de les llengües cooficials als mitjans de comunicació de titularitat pública d'àmbit estatal.

Si en el fons tots demanen el mateix.
Ja ho va dir en Campoamor: "En este mundo traidor, nada es verdad ni es mentira, todo es segun el color del cristal con que se mira".
De tota manera, jo crec que els que s'equivoquen són els uns i els altres. La solució a la problemàtica lingüística del meu País no és fer comissions trilaterals, és la independència i començar a ser un País monolingüe.