21 de març 2007

Denuncien un jutge que té reconegut com a mèrit 'saber català' per haver forçat una parella a casar-se en castellà
I és que una cosa és que els jutges principatins no estiguin obligats a emprar el català -l'Estatut és el que és- i una altra molt diferent és que un jutge es negui a atendre en català als ciutadans quan precisament ha pogut triar el destí a Catalunya perquè ha acreditat saber aquesta llengua -i per tant ha acreditat que podrà atendre als ciutadans del territori on va destinat-, i inclús ha cobrat plusos incentivat per a realitzar tràmits en català.

I més sobre justícia.
Però clar, els talibans són els catalans que es volen casar en català, perquè, oi que ja estan casats? doncs a què treu cap fer tot aquest rebombori? Que no és bonic l'amor que els ha dut fins a l'altar... bé fins al jutjat d'un jutge imbècil? Doncs ara que visquin de l'amor i que es deixin de collonades de que ells es volien casar en català!

També tenen una altra sortida: primer es divorcien en català i després que mirin de tornar-se a casar en català. Embolicat, però els catalans, per viure en català ens hem de complicar la vida, ja se sap.