05 de març 2007

El Constitucional da 10 días a las partes para que aleguen lo que estimen sobre la acumulación de recursos contra el Estatut
Además del PP, han presentado recurso contra el texto estatutario el Defensor del Pueblo y los Gobiernos de las comunidades autónomas de Murcia, La Rioja, Aragón, la Comunidad Valenciana y las Islas Baleares.

Carai! 7 recursos al TC en contra de l'estatut de Catalunya... i axiò que és un estatut retallat, imagina't si fos el del 30 de setembre.
Això sí, ara els ajuntaran tots en un i així el procés anirà més ràpid. Aviat sabrem que tenim un estatut inconstitucional (o anticonstitucional, mai no sé quina és la paraula que toca). Cosa que al meu entendre voldrà dir que n'hem de fer un altre, però posats a ser inconstitucionals podríem ser valents i ser-ne del tot i enlloc d'escriure un altre estatut, hauríem d'escriure la Constitució Catalana i que ens deixin estar amb tants recursos al TC. Clar el problema serà que segons la Constitució, Espanya és indivisible i si provem de dividir-la, ens posaran els tanc a la diagonal, com va fer el Caudillo.