17 de març 2007

Mas carrega contra PSOE, PSC i ERC per cedir a les "pressions centralistes"
Zapatero està cometent una "deslleialtat" amb el poble català, el president Montilla no sap plantar cara a Madrid i el líder republicà, Carod-Rovira, té una postura incoherent i impròpia d'un partit independentista.

Anem a pams:
En Zapatero segueix amb la deslleialtat amb el poble català que va començar amb la mentida aquella de que recolzaria l'Estatut que sortís del Parlament i que va seguir amb el pacte amb en Mas, d'amagatotis.
En Montilla no sap plantar cara a Madrid? En Montilla, de moment, ja va plantar cara a Madrid quan va pactar amb ERC i ICV per formar govern enlloc de pactar amb CiU, que és el que en Zapatero i en Mas havien pactat amb l'Estatut, d'amagatotis.
En Carod-Rovira té una postura incoherent i impròpia d'un partit independentista, és cert, però no és menys certs que la postura de CiU durant tants anys ha estat també incoherent i impròpia d'un partit nacionalista. Ara recordo, per exemple, pactar amb el PP per donar-los governabilitat a Espanya a canvi de... res.
En fi, senyor Mas, està bé criticar als altres, però comencem amb una mica d'autocrítica i, si us plau, amb una mica més de memòria.