24 d’abril 2007

Alfons López Tena: L'esfondrament econòmic i social de Catalunya s'esdevindrà en un termini de cinc a deu anys
TC - Amb un Govern del El PSOE que com a mínim presentava com a eslògan l'Espanya plural, tampoc no s'ha avançat en aquesta direcció.
ALT - Des del govern espanyol no s'ha fet res, a banda de mentir. Recordem les paraules de Zapatero prometent que donaria suport a l'Estatut que aprovés el Parlament de Catalunya. Després va dir que el deixaria “net com una patena”, i posteriorment, que ell no havia promès que donaria suport a l'Estatut, sinó a “un Estatut”. D'això se'n diu mentir, oi?

Hummm, sí, això a casa meva és mentir.
TC - Quin camí queda?
ALT - La independència, excepte que la part espanyola accepti un estat plurinacional si se n'adonen que la independència de Catalunya és imminent. Efectivament, els seus jocs d'enganyar duen a la independència del nostre país, com en el seu moment la van dur a Cuba, Puerto Rico, Filipines, etc. Si els espanyols consideren que no hi ha prou majoria a Catalunya a favor de la independència, que convoquin un referèndum i ja veurem els resultats. Aquest és un principi democràtic, que l'apliquin.

Certament, les ruptures en moltes parelles solen venir donades per les mentides i això vindria a ser el mateix.
TC - Quin benefici en podria treure Catalunya de la participació d'un partit nacionalista català en un executiu espanyol?
ALT - Es limitaria només a un càrrec per a una persona determniada. Però el projecte nacional català no consisteix en què determinades persones siguin ministres.

Duran, em sembla molt que això va per tu. Directament.

Per cert, us recomano que llegiu tota l'entrevista.