18 d’abril 2007

Mas: «El desembarcament d'Esquerra no fa cap bon servei al futur de les Illes»
DdB-Vos agrada la implantació d'Esquerra a Balears?
AM-Convergència no ha volgut mai estar present directament a les Illes perquè considerem que són els nacionalistes d'aquí els que han de fer la feina i nosaltres donar-los suport, no suplantar-los.

Ja, bé, això potser és perquè CiU és més aviat catalanista i prou (per no dir regionalista i prou) i ERC mira més cap a la independència dels Països Catalans (que també en tinc els meus dubtes, eh, però vaja).

DdB-Creis que danya la imatge de Catalunya?
AM-Més que danyar, crec que no fa cap bon servei al futur de les Illes. Esquerra entra en contradiccions tremendes perquè desembarca a Balears i al País Valencià i entrega la presidència de la Generalitat a un membre de l'executiva del PSOE com José Montilla.

Amb això té raó, i en part és una de les coses que em fa dubtar de les ganes d'independència d'ERC.

DdB-Amb els socialistes a la Generalitat, han empitjorat les relacions amb Balears?
AM-No m'atreveixo a dir-ho. Però sí que és veritat que institucions com l'Institut Ramon Llull han anat cap enrere, igual que TV3.

Sí, clar, és perquè els socialistes no volen que TV3 es vegi més enllà de la CA de Catalunya, no? El PP que governa a les Illes no en té cap responsabilitat, oi? Potser és perquè en el fons CiU i el PP tenen més pactes dels que els notaris es creurien...