15 d’abril 2007

Un conseller madrileny afirma que el reportatge de Telemadrid "no mostra la realitat de Catalunya"
Més endavant en la seva compareixença, i a una nova pregunta sobre si el Govern autonòmic madrileny s'hauria de disculpar davant el català pel documental esmentat, ha respost que en altres ocasions quan a TV-3 "hi ha hagut declaracions que potser no han estat correctes --en referència al còmic Pepe Rubianes, encara que no l'ha citat-- ningú ha demanat responsabilitats a la Generalitat". "I és just que això sigui així. Jo ara demano el mateix tracte, ja que una cosa és la televisió i una altra la comunitat," ha dit.

El conseller aquest, en Santiago Fisas, que resulta que és català, diu que una cosa és la tele pública i l'altre el govern, doncs sí, ja té raó, però és que Telemadrid és TeleEspe i fins i tot ho diuen els propis treballadors.
I també està bé que comenti això del Rubianes, perquè em sembla recordar que algú li va posar una demanda. O a l'Iu Forn, amb aquell article a l'avui. O el cas de l'Èric Bertran. Que aquí quan els catalans diem alguna cosa "fora de lloc" ens demanden, però quan ho diuen ells, resulta que també som nosaltres els que hem de demanar perdó.