04 d’octubre 2007

Marlaska deixa en llibertat els nou acusats de cremar fotos del Rei
El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Grande-Marlaska ha deixat en llibertat els nou joves identificats pels Mossos com a autors de la segona crema de fotos dels Reis, que es va produir el 22 de setembre passat a Girona en solidaritat amb els primers condemnats per aquest delicte, perquè el fiscal no ha sol·licitat cap mesura.

Un noi crema més fotos de Joan Carles en una protesta a la UAB
Uns 300 estudiants s'han concentrat avui a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on un noi a cara descoberta ha protagonitzat una nova crema de fotos del Rei, entre els aplaudiments i crits de suport dels assistents.


És que a veure, aquesta gent munten un circ i els creixen els nans... si el que volen és que deixem en pau la seva corona, el que no han de fer és retirar El Jueves, o portar a l'AN a dos nois per cremar una foto. I després a nou més. Perquè ara seguirem cremant fotos fins que ens hi portin a tots a l'AN... i que no ho veuen que quan ells estan callats i no ens toquen la pera, nosaltres responem millor?

I a més, és que el fiscal tampoc no pot demanar mesures per tot aquell qui cremi una foto, perquè si ho fan hauran de gastar-se tot els nostres impostos en "mantenir" el judici als crema-fotos-del-seu-reietó.