04 de febrer 2010

El bloc de Roger Buch: Carretero i els estils de lideratge
El problema no és l’estil de lideratge, tots tenen els seus avantatges i els seus inconvenients, sinó la coherència entre el que es diu i el que es fa

Quanta raó!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre el que ha passat al Reagrupament les darreres setmanes és difícil dir-ne res perquè no sabem ben bé quins han estat els fets ocorreguts.
Una persona que ha anat per tot el país compaginant-ho amb la seva feina i que ha dit que està encantat de cedir el seu lideratge tampoc crec que sigui l'exemple que esmenta el Roger Buch.

trena ha dit...

hola Albert, tens raó quan dius que una persona que ho dóna tot i que està encantat de cedir el lideratge no és el que comenta el Roger. El Roger el que diu és que el Carretero va dir: si no ho feu com jo dic, plegueu, i com que els altres no van plegar, va dimitir ell i el seu sèquit. Però això no lliga amb el lideratge que se suposava que volia tenir. Després, quan els que li feien nosa van marxar, ell va tornar.

Josep ha dit...

Més de 100.000 persones volen votar REAGRUPAMENT. I la brunete mediàtica, els piju-progres i el Grup Godó no ho toleraran.